Despre mine

imageMi-am început activitatea de make-up artist din pură pasiune pentru tot ce înseamnă frumos. Am urmat cursurile unei scoli de makeup și am început să lucrez si sa studiez acest domeniu.

M-am descoperit pe mine insămi, mi-am descoperit limitele si rabdarea pe care le-am aplicat in aceasta pasiune care mă relaxează si ma incanta atunci cand femeia se simte frumoasa si prinde incredere in ea. Iubesc sa ma joc cu culorile , luminile si umbrele care impreuna ofera posibilitatea de a evidentia trasaturile frumoase a fiecarei femei.

Mă consider norocoasă, pentru că pe parcursul dezvoltarii mele am fost și sunt în continuare sprijinită și incurajată de familie.

Investesc foarte mult timp și nu numai în cariera mea pentru ca îmi place să fiu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în acest domeniu. Sunt dornică să învaț mereu lucruri noi și sunt într-o permanență competiție cu mine însumi.

Iar despre mine sunt o gramada de povestit dar am sa ma rezum la cateva cuvinte: abitioasa, atenta la detalii, organizata. Sunt prietenoasa si imi place sa imi petrec timpul cu familia si prieteni.

Cam atat despre mine, am sa va las in compania fotografiilor care vorbesc despre mine si munca mea.